Gizlilik Politika


Gizlilik Politikası Alkapida B.V.

Alkapida BV gizliliğinize büyük önem veriyor. Hizmetlerimizi geliştirmek (iyileştirmek) için ihtiyaç duyduğumuz verileri özel olarak işliyoruz ve sizinle ve hizmetlerimizi kullanımınızla ilgili toplanan tüm bilgileri dikkatle ele alıyoruz. Verileriniz ticari amaçlarla üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Bu gizlilik politikası, web sitesinin ve Alkapida BV tarafından sağlanan hizmetlerin kullanımı için geçerlidir. Bu hüküm ve koşulların geçerlilik başlangıç ​​tarihi 09/01/2024 olup, yeni bir sürümün yayınlanmasıyla birlikte önceki tüm sürümlerin geçerliliği iptal edilir. Bu gizlilik politikası, sizin hakkınızda hangi bilgilerin tarafımızdan toplandığını, bu verilerin ne için kullanıldığını ve bu verilerin kimlerle ve hangi koşullar altında üçüncü şahıslarla paylaşılabileceğini açıklamaktadır. Ayrıca verilerinizi nasıl sakladığımızı, verilerinizi kötüye kullanıma karşı nasıl koruduğumuzu ve bize sağladığınız kişisel verilerle ilgili hangi haklara sahip olduğunuzu da size açıklıyoruz.

Gizlilik politikamız hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen gizlilik görevlimizle iletişime geçin; iletişim bilgilerini bu metnin altında bulacaksınız.
 

Veri işleme sürecimiz

Aşağıda verilerinizi nasıl işlediğimizi, nereye kaydettiğimizi, hangi güvenlik tekniklerini kullandığımızı ve verilerin kimlere görünür olduğunu okuyabilirsiniz.
 

Kullanılan yazılım


İnternet mağazası
Çevrimiçi mağazamız şirketimiz tarafından dahili olarak geliştirilmiştir. Hizmetlerimiz kapsamında bize sağladığınız kişisel veriler yalnızca kendi bünyemizde işlenmektedir. Verilerinize teknik destek veya başka amaçlarla erişebilecek harici taraflarımız yoktur. Şirketimizin verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemlerini alması gerekmektedir. Çevrimiçi mağazamız, web sitesini kullanımınıza ilişkin teknik bilgi toplamak için çerezleri kullanır; Web sitesinin işleyişi ve hizmetlerimizin sağlanması için gerekli olanın ötesinde hiçbir kişisel veri toplanmaz ve/veya saklanmaz.
 
E-posta ve posta listeleri

Klavio
Web sitemiz, pazarlama amacıyla bazı e-posta trafiğini ve haber bülteni dağıtımını yöneten Klavio'yu kullanır. Klavio adınızı ve e-posta adresinizi kendi ticari amaçları doğrultusunda kullanmayacaktır. Klavio aracılığıyla gönderilen her otomatik e-postanın altında bir 'abonelikten çık' bağlantısı bulacaksınız. Bu bağlantıya tıkladığınızda artık bu otomatik e-postaları almayacaksınız. Kişisel verileriniz Klavio tarafından güvenli bir şekilde saklanacaktır. Klavio, e-postaların açılıp okunup açılmadığını takip eden çerezler ve diğer internet teknolojilerini kullanır. Klavio, kişisel bilgilerinizi hizmetlerini daha da geliştirmek amacıyla kullanma ve bu bağlamda üçüncü kişilerle paylaşma hakkını saklı tutar.
 
Gmail
Normal iş e-postamız için Gmail'in e-posta hizmetlerini kullanıyoruz. Bu taraf, verilerinizin kötüye kullanılmasını, kaybolmasını veya bozulmasını önlemek için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri uygulamaya koymuştur. Gmail'in posta kutumuza erişimi yoktur ve e-posta trafiğimizi gizli tutuyoruz.
 
Odeme yapiliyor

Klarna
Ödemelerimizin web mağazamızda sonuçlandırılması ve işlenmesi (bir kısmı) için ödeme sağlayıcısı Klarna'yı kullanıyoruz. Klarna adınızı, adresinizi ve ikamet bilgilerinizi işler. Ayrıca banka hesap numaranız veya kredi kartı numaranız gibi ödeme bilgilerini de işlerler. Klarna, kişisel verilerinizi korumak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri uygulamaya koymuştur. Klarna, kişisel (anonimleştirilmiş) bilgilerinizi hizmetlerini daha da geliştirmek amacıyla kullanma ve bu bağlamda üçüncü taraflarla paylaşma hakkını saklı tutar. Ödemenin ertelenmesi talebi (kredi olanağı) durumunda Klarna, kişisel bilgileri ve sipariş bilgilerini uygun ödeme sağlayıcıyla paylaşacaktır. Kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin yukarıda belirtilen tüm garantiler, Klarna'nın üçüncü tarafları kullanan tüm hizmetleri için de geçerlidir. Klarna, verilerinizi uygun yasal gerekçelerin izin verdiği süreden daha uzun süre saklamaz.
 
Trustly
Ödemelerimizi (bir kısmını) web mağazamızda güvenle işler. Adınızı, adresinizi ve ikamet bilgilerinizi güvenle işler. Ayrıca banka hesap numaranız veya kredi kartı numaranız gibi ödeme bilgilerini de işlerler. Trustly, kişisel verilerinizi korumak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri uygulamaya koymuştur. Trustly, hizmetlerini daha da geliştirmek için kişisel (anonimleştirilmiş) bilgilerinizi kullanma ve bu bağlamda üçüncü taraflarla paylaşma hakkını saklı tutar. Ertelenmiş ödeme (kredi olanağı) talebi durumunda Trustly, kişisel bilgileri ve sipariş bilgilerini uygun ödeme sağlayıcıyla paylaşacaktır. Kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin yukarıda belirtilen tüm garantiler, Trustly tarafından kullanılan ve üçüncü tarafları kullanan üçüncü taraflar için de geçerlidir. Trustly, verilerinizi yasal şartların izin verdiği süreden daha uzun süre saklamaz.
 
PayPal
PayPal, ödemelerimizi (bir kısmını) web mağazamızda işler. PayPal adınızı, adresinizi ve ikamet bilgilerinizi işler. Ayrıca banka hesap numaranız veya kredi kartı numaranız gibi ödeme bilgilerini de işlerler. PayPal, kişisel verilerinizi korumak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri uygulamaya koymuştur. PayPal, hizmetlerini daha da geliştirmek için kişisel (anonimleştirilmiş) bilgilerinizi kullanma ve bu bağlamda üçüncü taraflarla paylaşma hakkını saklı tutar. Ertelenmiş ödeme (kredi olanağı) talebinde bulunulması durumunda PayPal, kişisel bilgileri ve sipariş bilgilerini uygun ödeme sağlayıcıyla paylaşacaktır. Kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin yukarıda belirtilen tüm garantiler, PayPal tarafından kullanılan ve üçüncü tarafları kullanan üçüncü taraflar için de geçerlidir. PayPal, verilerinizi yasal şartların izin verdiği süreden daha uzun süre saklamaz.
 
Yorumlar

Güven pilotu
Yorum toplamak için Trustpilot'u kullanıyoruz. Bir inceleme bırakmak için e-posta adresinizi, adınızı ve ikamet yerinizi girmeniz gerekmektedir. Trustpilot, incelemenizi siparişinizle eşleştirmemiz için gerekli olan belirli verileri bizimle paylaşır. Ayrıca Trustpilot adınızı ve ikamet ettiğiniz yeri kendi web sitesinde yayınlar. Bazı durumlarda Trustpilot sizinle iletişime geçerek incelemenizi açıklamanızı, detaylandırmanızı veya yorum yapmanızı isteyebilir. İnceleme taleplerimizden birinin olması durumunda adınızı ve e-posta adresinizi Trustpilot ile paylaşırız; onlar bu bilgileri yalnızca sizi bir inceleme bırakmaya davet etmek amacıyla kullanırlar. Trustpilot, kişisel verilerinizi korumak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri uygulamaya koymuştur. Trustpilot, kişisel bilgilerinizi hizmetlerini sunmak için kullanma ve üçüncü taraflarla paylaşma hakkını saklı tutar; Trustpilot'a bunun için izin verdik. Kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin yukarıda belirtilen tüm garantiler, Trustpilot'un üçüncü tarafları kullanan tüm hizmetleri için de geçerlidir.
 
Taşıma ve lojistik

DHL
Bize sipariş verirseniz, siparişinizin size başarıyla teslim edilmesi bizim sorumluluğumuzdur. Teslimat için DHL hizmetlerini kullanıyoruz. Başarılı bir teslimat için adınızı, adresinizi ve ikamet bilgilerinizi DHL ile paylaşmamız önemlidir. DHL bu bilgileri yalnızca teslimat sözleşmesini yerine getirmek amacıyla kullanır. DHL'in taşeronları işe alması durumunda, söz konusu bilgileri bu taraflarla paylaşacaklardır.

GÜÇ KAYNAĞI
Bize sipariş verirseniz, siparişinizin size başarıyla teslim edilmesi bizim sorumluluğumuzdur. Teslimat için UPS hizmetlerini kullanıyoruz. Başarılı bir teslimat için adınızı, adresinizi ve ikamet bilgilerinizi UPS ile paylaşmamız önemlidir. UPS bu bilgileri yalnızca teslimat anlaşmasını gerçekleştirmek amacıyla kullanır. UPS'in taşeronları işe alması durumunda, söz konusu bilgileri bu taraflarla paylaşacaklardır.
 
Muhasebe ve defter tutma
Web sitemizi yönetmek ve yönetim ve muhasebemizi sürdürmek için kendi yazılımımızı kullanıyoruz. Bu yazılım, adınızı, adresinizi ve ikamet bilgilerinizin yanı sıra siparişlerinizle ilgili ayrıntıları yönetmemize yardımcı olur. Bu veriler öncelikle satış faturalarını yönetmek ve verimli müşteri hizmetleri sağlamak için kullanılır. Web sitemiz aracılığıyla toplanan tüm kişisel veriler, en yüksek güvenlik standartlarına uygun olarak güvenli bir şekilde iletilir ve saklanır.

Alkapida BV gizlilik yükümlülüğüne sahiptir ve verilerinize son derece ihtiyatlı davranır. Kişisel verilerinizi asla yukarıda açıklanan amaçlar dışında kullanmayacağız.
 
Veri işlemenin amacı

Veri işlemenin genel amacı
Verilerinizi yalnızca size hizmetlerimizi sunmak amacıyla kullanırız. Bu, bu verileri işleme amacının bize teklif ettiğiniz görev veya görevle doğrudan ilişkili olduğu anlamına gelir. Bu verileri (hedefe yönelik) pazarlama amaçları için kullanmayız. Bizimle bilgi paylaşırsanız ve bu bilgiyi daha sonra sizinle iletişime geçmek için - bir talebe dayalı olarak değil - kullanırsak, öncelikle açık onayınızı isteyeceğiz. Verileriniz muhasebe ve idari yükümlülüklerin yerine getirilmesi dışında üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Bu üçüncü tarafların tümü, kendileriyle yaptığımız anlaşmaya, yemine veya yasal yükümlülüğe dayalı olarak bir gizlilik yükümlülüğüne sahiptir.
 
Otomatik olarak toplanan veriler
Web sitemiz tarafından otomatik olarak toplanan bilgiler, yalnızca size hizmetlerimizi sunmak ve/veya hizmetlerimizi daha da geliştirmek amacıyla işlenir. Bu bilgiler (örneğin IP adresiniz (anonimleştirilmiş), web tarayıcınız ve işletim sisteminiz) kişisel bilgi değildir.
 
Vergi ve cezai soruşturmalarda işbirliği
Bazı durumlarda, hükümet tarafından, mali veya cezai bir soruşturmaya yardımcı olmak amacıyla bilgilerinizi paylaşma konusunda yasal bir görev üstlenmek zorunda kalabiliriz. Bu gibi durumlarda uymak ve yardımcı olmak zorunda kalırız ancak yasal olanaklara dayanarak itirazda bulunuruz.
 
Saklama süreleri
Bizim müşterimiz olduğunuz sürece verilerinizi saklıyoruz. Bu, siz hizmetlerimizi artık kullanmak istemediğinizi bize bildirene kadar müşteri profilinizi koruyacağımız ve saklayacağımız anlamına gelir. Böyle bir mesaj aynı zamanda unutulma isteği işlevi de görmektedir. Bu aynı zamanda, yasal bir gerekçe olmadığı sürece, verilerinizi son iletişiminizden veya işleminizden sonra iki yıldan fazla tutamayacağımız anlamına da gelir. İlgili idari yükümlülükler nedeniyle (kişisel) bilgilerinizin yer aldığı faturaları saklamamız gerekmektedir, bu bilgiler, bu yükümlülüklere ilişkin ilgili süre henüz geçmediği sürece güvenli bir şekilde saklanır. Personelin artık müşteri profilinize ve atamanız veya göreviniz nedeniyle oluşturulan belgelere erişimi yoktur.
 
Haklarınız
Geçerli Hollanda ve Avrupa yasalarına göre, ilgili taraf olarak bizim tarafımızdan veya bizim adımıza işlenen kişisel veriler konusunda belirli haklara sahipsiniz. Aşağıda bu haklara ilişkin bir açıklamayı ve ilgili taraf olarak bu hakları nasıl kullanabileceğinizi bulabilirsiniz. Prensip olarak, kötüye kullanımın önlenmesi amacıyla, yalnızca tarafımıza bildirdiğiniz e-posta adreslerine faturaları ve verilerinizin kopyalarını gönderiyoruz. Bu verileri başka bir e-posta adresi üzerinden veya örneğin posta yoluyla almak isterseniz, sizden kendinizi buna göre tanımlamanızı isteyeceğiz. Sonuçlandırılmış taleplerin yönetimini sürdürüyoruz, bir talebin unutulması durumunda ise anonimleştirilmiş verilerin yönetimini sürdürüyoruz. Tüm faturaları ve verilerin kopyalarını, sistemimizde kullandığımız veri sınıflandırmalarına dayalı olarak makine tarafından okunabilir bir formatta yapılandırılmış dosyalarda alırsınız. Kişisel verilerinizi kötü muamele ettiğimizden veya kötüye kullandığımızdan şüpheleniyorsanız her zaman Autoriteit Persoonsgegevens'e şikayette bulunma hakkını saklı tutarsınız.
 
Denetim hakkı
İşlediğimiz, sizinle ilgisi olan veya indirgenebilecek verileri görüntüleme hakkını her zaman saklı tutarsınız. Gizlilik konularından sorumlu irtibat kişimizden böyle bir görüntüleme talep edebilirsiniz. Talebinize 30 gün içinde yanıt alacaksınız. Talebiniz onaylanırsa, tarafımızdan bilinen e-posta adresi aracılığıyla, tüm verilerin bir kopyasını, bu verileri yöneten işlemcilere ilişkin ek bir genel bakış ve aynı zamanda bu verileri sakladığımız kategorileri de belirterek göndereceğiz.
 
Düzeltme hakkı
İşlediğimiz, kişiliğinizle ilgisi olan veya indirgenebilecek verilerin ayarlanması hakkını her zaman saklı tutarsınız. Gizlilik konularından sorumlu irtibat kişimizden böyle bir ayarlama talep edebilirsiniz. Talebinize 30 gün içinde yanıt alacaksınız. Talebinizin onaylanması halinde, tarafımızca bilinen e-posta adresi aracılığıyla size verilerin değiştirildiğine dair bir onay göndereceğiz.
 
İşlemenin kısıtlanması hakkı
İşlediğimiz, sizinle ilgisi olan veya indirgenebilecek verileri sınırlama hakkını her zaman saklı tutarsınız. Bu tür bir sınırlamayı gizlilik konularından sorumlu iletişim kişimizden talep edebilirsiniz. Talebinize 30 gün içinde yanıt alacaksınız. Talebiniz onaylanırsa, tarafımızca bilinen e-posta adresi aracılığıyla, siz söz konusu sınırlamayı iptal etmeyi seçene kadar verilerinizin işlenmesinin sınırlı olduğuna dair bir onay göndereceğiz.
 
Devredilebilirlik hakkı
İşlediğimiz, sizinle ilgisi olan veya indirgenebilecek verilerin, tercih ettiğiniz bir üçüncü tarafça işlenmesini talep etme hakkını her zaman saklı tutarsınız. Bu tür bir talebi gizlilik konularından sorumlu iletişim kişimize gönderebilirsiniz. Talebinize 30 gün içinde yanıt alacaksınız. Talebinizin onaylanması durumunda, tarafımızca veya bizim adımıza üçüncü şahıslar tarafından işlenmiş (kişisel) faturalarınızı veya verilerin kopyalarını, bildiğimiz e-posta adresi aracılığıyla size göndereceğiz. Böyle bir durumda, önceki veri güvenliğini artık garanti edemediğimiz için, size artık hizmetlerimizi sunayamamamız kuvvetle muhtemeldir.
 
İtiraz hakkı ve diğer haklar
Kişisel verilerinizin bizim tarafımızdan veya bizim adımıza üçüncü taraflarca işlenmesine itiraz etme hakkını her zaman saklı tutarsınız. Böyle bir itiraz durumunda, itirazınız araştırılıp ele alınırken verilerinizin işlenmesini derhal durduracağız. Haklı bir itiraz olması durumunda, bizim veya bizim adımıza üçüncü tarafların o ana kadar işlediği tüm faturaları ve/veya kişisel verilerin kopyalarını iade edeceğiz ve bu tarihten sonra işlemeyi durduracağız. Ayrıca otomatik karar verme süreçlerine veya profil oluşturmaya tabi olmama hakkını da saklı tutarsınız. Verilerinizi bu hakkın geçerli olmayacağı şekilde işleriz. Bu hakkın geçerli olduğuna inanıyorsanız, gizlilik konularından sorumlu iletişim kişimizle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.
 
Gizlilik politikası değişiklikleri
Gizlilik politikamızı değiştirme hakkımızı her zaman saklı tutarız. Ancak bu sayfa her zaman gizlilik politikamızın en son sürümünü görüntüler. Yeni bir gizlilik politikasının, şahsınızla ilgili yakın zamanda toplanan verileri işleme yöntemlerimiz üzerinde sonuçları olması durumunda, bu durumu size e-posta yoluyla bildireceğiz.
 
Kurabiye
Çerez politikamız burada yayınlanmıştır: Çerez politikası
 
Şirket Detayları
Alkapida BV
Nucleonweg 1
Roosendaal, Nederland
T: (016) 574-4061
E: savas@alkapida.com

Gizlilik görevlisi: Nurdan Erdem
 
Privacy Policy of Alkapida B.V.

Alkapida B.V. cares greatly about your privacy. We exclusively process data that we need for (improving) our services, and carefully handle all information gathered about you and your usage of our services. Your data is not shared with third parties for commercial goals. This privacy policy applies to the use of the website and the services provided by Alkapida B.V.. The starting date for the validity of these terms and conditions is 09/01/2024, with the publication of a new version the validity of all previous versions is canceled. This privacy policy describes what information about you is collected by us, what this data is used for and with whom and under what conditions this data could be shared with third parties. We also explain to you how we store your data, how we protect your data against misuse and what rights you have regarding the personal data you provide us.

If you have any questions about our privacy policy, please contact our privacy officer, you will find the contact details at the bottom of this text.
 

Our dataprocessing

Below you can read how we process your data, where we save it, what security techniques we use and to whom the data is visible.
 

Used software


Webshop
Our online store has been internally developed by our company. Personal data that you provide to us for our services are processed solely within our organization. We do not have external parties that have access to your data for technical support or other purposes. Our company is required to take appropriate security measures to protect your data. Our online store uses cookies to collect technical information regarding your use of the website; no personal data are collected and/or stored beyond the extent necessary for the functioning of the website and the provision of our services.
 
E-mail and mailinglists

Klavio
Our website uses Klavio, which handles some e-mail -traffic and newsletter distribution form marketing purposes. Klavio will not use your name and email address for their own commercial purposes. At the bottom of each automated email sent via Klavio, you will find an ‘unsubscribe” link. When you click on this link, you will no longer receive these automated emails. Your personal data will be securely stored by Klavio. Klavio uses cookies and other internet technologies that track if e-mails are opened and read. Klavio retains the right to use your personal information to further improve their services and, within this context, share it with third parties.
 
Gmail
For our regular business email, we use the email services of Gmail. This party has implemented fitting technical and organizational measures to prevent misuse, loss or corruption of your data. Gmail does not have access to our mailbox and we treat our email-traffic confidentially.
 
Payment processing

Klarna
For concluding and processing (part of) our payments in our webshop we use the payment provider Klarna. Klarna processes your name, address and residence information. They also process payment information such as your bank account number or credit card number. Klarna has implemented fitting technical and organisational measures to protect your personal data. Klarna retains the right to use your personal (anonymized) information to further improve their services and, within this context, share it with third parties. In case of a request for a postponed payment (credit facility) Klarna will share personal and order information with the appropriate payment provider. All the aforementioned guarantees in regard to the protection of your personal data are also applicable to any services by Klarna that uses third parties. Klarna does not store your data any longer than the instalments permitted by the appropriate legal grounds.
 
Trustly
Trustly processes (part of) our payments in our webshop. Trustly processes your name, address and residence information. They also process payment information such as your bank account number or credit card number. Trustly has implemented suitable technical and organizational measures to protect your personal data. Trustly retains the right to use your personal (anonymized) information to further improve their services and, in this context, share it with third parties. In the case of a request for a deferred payment (credit facility) Trustly will share personal and order information with the appropriate payment provider. All the aforementioned guarantees of the protection of your personal data are also applicable to third parties used by Trustly that uses third parties. Trustly does not store your data for longer than allowed by the legal terms.
 
PayPal
PayPal processes (part of) our payments in our webshop. PayPal processes your name, address and residence information. They also process payment information such as your bank account number or credit card number. PayPal has implemented suitable technical and organisational measures to protect your personal data. PayPal retains the right to use your personal (anonymized) information to further improve their services and, in this context, share it with third parties. In the case of a request for a deferred payment (credit facility) PayPal will share personal and order information with the appropriate payment provider. All the aforementioned guarantees of the protection of your personal data are also applicable to third parties used by PayPal that uses third parties. PayPal does not store your data for longer than allowed by the legal terms.
 
Reviews

Trustpilot
We use Trustpilot to gather reviews. To leave behind a review you are required to fill in your email address, name and place of residence. Trustpilot shares certain data with us that is required for us to match your review to your order. Furthermore, Trustpilot publishes your name and place of residence on their own website. In some instances, Trustpilot can contact you to ask you to clarify, elaborate or comment on your review. In case of one of our review requests we share your name and email address with Trustpilot, they use this information with the sole purpose to invite you to leave behind a review. Trustpilot has implemented fitting technical and organizational measures to protect your personal data. Trustpilot retains the right to use your personal information to offer their services and share it with third parties, we have given Trustpilot permission to do so. All of the aforementioned guarantees in regard to the protection of your personal data are also applicable to any services by Trustpilot that uses third parties.
 
Transport and logistics

DHL
If you place an order with us it is our responsibility to have your order successfully delivered to you. For the delivery we use the services of DHL. For a successful delivery it is important that we share your name, address and residential details with DHL. DHL uses this information with the sole purpose to carry out the agreement of delivery. In case of DHL hiring subcontractors, they will share said information with these parties.

UPS
If you place an order with us it is our responsibility to have your order successfully delivered to you. For the delivery we use the services of UPS. For a successful delivery it is important that we share your name, address and residential details with UPS. UPS uses this information with the sole purpose to carry out the agreement of delivery. In case of UPS hiring subcontractors, they will share said information with these parties.
 
Accounting and bookkeeping
For managing our website and maintaining our administration and accounting, we use our own software. This software helps us to manage your name, address, and residence details, as well as details regarding your orders. These data are primarily used for administering sales invoices and providing efficient customer service. All personal data collected through our website are securely transmitted and stored, in accordance with the highest security standards.

Alkapida B.V. is obligated to confidentiality and treats your data with the utmost discretion. We will never use your personal data for purposes other than those described above.
 
Purpose of data processing

General purpose of data processing
We use your data with the sole purpose of providing you with our services. This means that the goal of processing this data stands in direct relation to the assignment or task that you offer us. We do not use this data for (addressed) marketing purposes. If you share information with us and we use this information to - not based on a request – contact you at a later time, we will first ask for explicit consent. Your data is not shared with third parties, with any other purpose than to fulfil accountancy and administrative obligations. These third parties are all obligated to a duty of confidentiality based on the agreement we have with them, an oath or legal obligation.
 
Automatically collected data
Information automatically gathered by our website is processed with the sole purpose of providing you with and/or to further improve our services. This information (for instance your IP address (anonymised), web browser and operating system) is not personal information.
 
Cooperation in tax and criminal investigation
In some cases, we may be obligated by government to a lawful duty of sharing your information with the purpose of assisting in a fiscal or criminal investigation. In such cases we are forced to comply and assist, but will, based on lawful possibilities, offer objection.
 
Retention periods
We store your data for as long as you are a client with us. This means that we maintain and keep your client profile until you make it known to us that you no longer desire to use our services. Such a message also functions as a request to be forgotten. This also means we will maintain your data for no more than two years following your last contact or transaction, unless there is a legal justification for doing so. We are required to keep invoices with your (personal) information due to relevant administrative obligations, this information is safely stored for as long as the relevant term for these obligations has not yet passed. Personnel no longer has access to your client profile and any documents made because of your assignment or task.
 
Your rights
Based on valid Dutch and European law you, as a concerning party, have certain rights when it comes to personal data that is processed by or on behalf of us. Below you may find an explanation of these rights and how you, as a concerning party, can invoke these rights. In principle to prevent abuse we only send invoices and copies of your data to e-mail addresses that you have made known to us. Should you wish to receive this data on another e-mail address or for instance per mail we will ask you to identify yourself accordingly. We maintain an administration of concluded requests, in case of a request to be forgotten we will maintain an administration of anonymised data. You receive all invoices and copies of data in files that are structured in a machine-readable format Based on data classifications that we use within our system. At all times you maintain the right to lodge a complaint with Autoriteit Persoonsgegevens if you suspect that we mistreat or misuse your personal data.
 
Right of inspection
At all times you maintain the right to view the data we process that has a relation or may be reducible to your person. You may request such a viewing to our contact in charge of privacy matters. You will receive a response to your request within 30 days. If your request is approved we will send you, via the e-mail address known to us, a copy of all data with an added overview of processors managing this data while also mentioning the categories under which we store this data.
 
Right to rectification
At all times you maintain the right to have the data we process that has a relation or may be reducible to your person be adjusted. You may request such an adjustment to our contact in charge of privacy matters. You will receive a response to your request within 30 days. If your request is approved we will send you, via the e-mail address known to us, a confirmation that the data has been adjusted.
 
Right to restriction of processing
At all times you maintain the right to limit the data we process that has a relation or may be reducible to your person. You may request such limiting to our contact in charge of privacy matters. You will receive a response to your request within 30 days. If your request is approved we will send you, via the e-mail address known to us, a confirmation that the processing of your data is limited until you chose to cancel said limitation.
 
Right of transferability
At all times you maintain the right to request for the data we process that has a relation or may be reducible to your person be processed by a third party of choice. You may send in such a request to our contact in charge of privacy matters. You will receive a response to your request within 30 days. If your request is approved we will send you, via the e-mail address known to us, your (personal) invoices or copies of data that we, or third parties on behalf of us, have processed. It is highly likely that in such a case we can no longer offer our services to you for we can no longer guarantee the previous data safety.
 
Right of objection and other rights
At all times you maintain the right to object to the processing done by us, or on behalf of us by third parties, of your personal data. In case of such an objection we will immediately cease all processing of your data while your objection is being investigated and handled. In case of a justified objection we will return all invoices and/or copies of personal data that we, or third parties on behalf of us, have processed up until that point and cease processing thereafter. You also maintain the right to not be subject of automated decision-making processes or profiling. We process your data in such a way that this right does not apply. Should you believe that this right does apply then we ask you to reach out to our contact in charge of privacy matters.
 
Privacy policy changes
At all times we maintain the right to alter our privacy policy. This page however always displays the most recent version of our privacy policy. Should a new privacy policy have consequences for the ways in which we process recently gathered data in regard to your person, then we will notify you of this via e-mail.
 
Cookies
Our cookie policy can has been published here: Cookie policy
 
Company details
Alkapida B.V.
Nucleonweg 1
Roosendaal, Nederland
T: (016) 574-4061
E: savas@alkapida.com

Privacy officer: Nurdan Erdem

 
Ana sayfa
0
Favoriler
0
Alışveriş Sepeti
ÇevrimiçiÇevrimdışı WhatsApp